Realm Royale: Savaşçı rehberi – İpuçları, Yetenekler ve Efsanevi Silah

Realm Royale Warrior kılavuzumuz, Efsanevi Silah, Kahraman Sıçraması, Charge, İyileştirme Flax, Net Shot ve Shield Potion yetenekleri için ipuçları, püf noktaları ve strateji tavsiyeleri içerir.

  • Realm Royale artık Alpha testinde çıktı ve oynayabileceğiniz ilk karakterlerden biri de Warrior. Bu karakter hayatta kalabilmenin bir yığınını toplar, özellikle takımlarda iyi çalışır, ama biraz daha agresif oynamayı seçerseniz, şaşırtıcı bir miktarda hasar verebilir.
  • Bu karakteri oynamaya yönelik kılavuzumuzda, her bir dersin en iyi şekilde nasıl kullanılacağına ilişkin bazı ipuçlarının yanı sıra, sınıfta kullanılabilen tüm yeteneklerin bir dökümünü aldık. Bu makaleyi beta oyun oynadıkça sürekli olarak güncelliyor olacağız, bu nedenle yeni güncellemeler için düzenli olarak tekrar kontrol ettiğinizden emin olun.
  • Farklı bir sınıfta takılmayı seviyorsanız, oyunun diğer karakterlerini oynamak için derinlemesine rehberlerimize göz attığınızdan emin olun!

Savaşçı Pasif Yeteneği

  • Realm Royale’deki her bir model, oyun içinde otomatik olarak uygulanan pasif bir yeteneğe sahiptir. Savaşçı durumunda, bu her saniyede beş sağlık kazandığını gösterir.
  • Warrior’un genel sağlık havuzunun oldukça etkileyici 1,200 puan olduğunu ve bu pasiften önemli kazançlar elde etmek için biraz zaman harcayacağını unutmayın. Eğer bankada herhangi bir iksir olmadan bir dövüşü bitirirseniz iyi olur, ama aksi takdirde ilk bakışta düşündüğünüz kadar güçlü değilsiniz.
  • Oyunda eşit ya da daha büyük bir fayda sağlayabilecek öğeler olduğunu da göz önünde bulundurun. Epik göğüs zırh parçası bu pasifle, saniyede beş kendi kendine iyileşme puanı ile eşleşecek ve Efsanevi parça on beşe kadar yükselecek.
  • Unutmayın ki sadece Warrior, bu restorasyonun faydasını maçın en başından itibaren kazanır, bu dişli eşyaların toplanması bir süre alabilir ve elinizin altında herhangi bir noktada elinize bile geçemeyeceğiniz hiçbir garanti yoktur. maç.

Savaşçı Sıçrama Yeteneği

  • Savaşçı her zaman her maçta Sıçrama kabiliyetine sahip olur ve daha sonra onun donatmak istediği diğerlerinin skill yeteneklerini çıkarması gerekir. Bu aşamada herkesin anlayabildiği kadar, yükseltilmiş yetenekler ayarlanmış güçlere sahip değil, cooldown’ları azaltılıyor, böylece daha sık kullanabiliyorsunuz.
  • Heroic Leap, bir hedefe olan mesafeyi kapatmak veya haritayı daha kolay bir şekilde geçmek için şaşırtıcı derecede faydalı olabilecek ileri ve yukarı ivme sağlar. Dikey yükseklik, Mühendis’in erişmesiyle uyuşmasa da, ileriye doğru seyahat çok faydalıdır. Bunu, yüksek atlama noktalarına kolayca ulaşmak için düzenli atlayışınızla birleştirebilirsiniz.

Yükseltmeler

Cooldown – 16/14/12/10 saniye

Hasar – 375/450/525/600

Savaşçı Charge Yeteneği

  • Bu yetenek, vurduğunuz düşmanlara zarar vermek için ileri gitmenizi sağlar.
  • Oyunda açıkça belirtilmemiş olsa da, Charge yeteneğinin hedeflere 400 civarında hasar verdiğini düşünüyor. Heroic Leap gibi, bu, özellikle bir av tüfeği gibi bir şeyleri paketliyorsanız kullanışlıdır, çünkü onların menziline girmenize ve daha sonra onları hızlı bir şekilde patlatmanıza izin verir.

Yükseltmeler

Cooldown – 11/9/7/5 saniye

Savaşçı Şifa Yeteneği Savaşçı

  • Bu, fırlatıldığında arkadaşlarınızı ve kendinizi iyileştiren bir şişedir.
  • İyileştirme Şişesi, ekibinize yardım etmek için çok faydalıdır, ancak bunun zaman içinde iyileşen bir etki alanı şişesi olduğunu aklınızda bulundurun

Yükseltmeler

Cooldown – 15/14/13/12 saniye

Şifa –  10/13/16/19 HP

Savaşçı Net Atış Yeteneği

  • Bu, hedefinizin seyahat hızını bilinmeyen bir miktarda azaltan bir ağ atar.
  • Şu anda oyunda zor rakamlar olmamasına rağmen, bu öğenin hedefe yavaşlattığı kadar 200 hasar verdiği de düşünülüyor. Bu yavaşlatma etkisi, saldırılara veya yakın mesafeli silahlara benzemek için yeniden kullanışınızda çok kullanışlıdır.

Yükseltmeler

Cooldown – 10/8/6/4 saniye

Savaşçı Shielding Potion Yeteneği

  • Bu müttefikleri kalkan bir iksir atar.
  • Yine şu anda bu yetenekle ilgili hiçbir sayımız yok, bu da diğer seçeneklere karşı değerlendirmeyi oldukça zorlaştırıyor. Genel toplum bilgeliği, bunun şu andaki Realm Royale beta’sında muhtemelen İyileşme Flaskından daha düşük olduğunu ortaya koymaktadır.

Yükseltmeler

Cooldown – 18/16/14/12 saniye

Savaşçı Efsanevi Silah

  • Savaşçının Efsanevi silahı (Forge’da zanaat yapabileceğiniz) Atma Baltasıdır. Endişelenecek bir şey yok, sonsuza kadar atabilir ve iniş yaptığınız her vuruşta oldukça etkileyici 800 puanlık bir hasar verir.
  • Akılda tutulması gereken başka bir nokta, dikkate alınması gereken bir düşme değeri olmasıdır. Bu, hedefinizin uzaklaştığı anlamına gelir, daha yüksek bir hedefe ulaşmak için hedefinizi yerleştirmeniz gerekir.

Anthem Hikaye Trailer’ı, Yayın Tarihi Ayrıntılı