Realm Royale: Engineer Rehberi – İpuçları, En İyi Yetenekler, Yapıları ve Efsanevi Silah

Realm Royale Engineer kılavuzumuz yetenekleri, en iyi yapıları, Plazma Launcher Efsanevi Silahı kapsar ve strateji önerileri sunar.

Realm Royale artık Erken Erişim’de çıktı ve bir Alpha unvanı olarak, Twitch’te inanılmaz sayılara imza atıyor. Fortnite ve PUBG gibi oyunlara yaratıcı bir övgü öderken, sürekli iyileştirilmiş yeteneklerle desteklenen fantezilerle donanmış bir sınıf sistemi sayesinde kendi başına bir yapıt.

Engineer Yetenekleri

Pasif yeteneği

  • Engineer, saniyede beş zırhı geri yükleyen adsız bir pasif yeteneğe sahiptir.
  • Bu sadece size savaşta ek bir koruyucu “bariyer” sağlamakla kalmaz, ve daha çok iksir basmanızada gerek kalmaz.

Engineer Yeteneği #1: Thrust

  • Thrust, Mühendis’in temel hareket kabiliyet kabiliyetidir ve sizi havaya yükseltir, böylece hem yerde düşmanlara ateş edebilirsiniz hem de etrafa güzelce bakıp iyi bir saldırı için plan yapabilirsiniz.
  • Öncelikle, mevcut hedefinize göre bir hava avantajı elde etmek için Thrust’ı kullanmalısınız. Onları yükseklerden hedef almanın çok daha kolay olduğunu görürsünüz.
  • Bu yeteneğin de kısa bir bekleme süresi vardır, bu yüzden savaşta avantajınızı korumak için onu özgürce kullanmalısınız.

Yükseltmeler

Cooldown – 8/7/6/5 saniye

Engineer Yeteneği #1: Ateş Bombası

  • Ateş Bombasını bir düşman hedefine doğru fırlatırsanız, sadece ilk hasarı yapmakla kalmaz, aynı zamanda bir ateş havuzu da yaratabilirsiniz. Oradan kaçmadıkları takdirde, zamanla daha fazla hasar almaya devam edecekler. Rakibinizi bu yeteneği düşürmeden önce kapalı bir alana çekebilirseniz, kolayca öldürebilirsiniz.YükseltmelerCooldown – 16/14/12/10 saniyeHasar – kene başına maksimum HP’nin% 3/4/5 / 6’sı

Engineer Yeteneği #2: Barikat

  • Barikat düşman ateşini siz ve takım arkadaşlarınızdan uzak tutacak bir savunma kalkanı. Bu, Mühendis için sıkça kullanacağınız temel bir yetenektir ve bu sizin taarruz Taretiniz veya Şifa Toteminiz için ek koruma sağlamak için mükemmel olduğunu belirtir.

Yükseltmeler

Cooldown – 16/14/12/10 saniye

Süre – 4/6/8/10 saniye

Engineer Abiltiy #3: Taret Açmak

  • Turret Deploy, savaş alanında kendi menziline giren rakiplere otomatik olarak ateş edecek hücum birimleri yerleştirmenize izin verir. Bu, düşmanı rahatsız edebilecek, olumsuz koşullarda savaşmaya zorlayacak ve sağlık görevlilerini diğer saldırı araçlarınızla birlikte oldukça hızlı bir şekilde düşürecek inanılmaz güçlü bir yetenek.

Yükseltmeler

Cooldown – 20/16/12/8 saniye

Süre – 25/30/35/40 saniye

Engineer Abiltiy #4: Şifa Totem

  • İnsanlar yüklerine Taret ya da Şifa Totemi dağıtmayı tercih ediyorlar. Bu ikinci yetenek, faydası Duo veya Squad’larda oynadığınızda özellikle iyi çalışır ve arkadaşınızın (arkadaşlarınızın) iyileşmesini sağlar.

Yükseltmeler

Cooldown – 20/16/12/8 saniye

Süre – 4/6/8/10 saniye

Engineer Efsane Silah – Plazma Başlatıcı

  • Engineer Efsanevi Silahı Plazma Başlatıcıdır ve Forge’da yoldan çıkmanız kesinlikle bir öncelik aracıdır. Bu silah sadece doğrudan hasar vermekle kalmaz, aynı zamanda sıçrama hasarında da yaklaşık yarısı kadardır.
  • Silah, Thrust yeteneğinizle birlikte inanılmaz derecede iyi çalışır, aşağıdaki düşmanlardan daha önce hava avantajına sahip olmak için gökyüzüne gitmenize izin verir.

BİM Uygun Fiyattan Steelseries Rival 110 satacak!