PUBG Yeni Event Modu Geldi ! Huntsmen ve Marksmen !

Sayın Oyuncular !

Yeni savaş modu geri döndü , bu defa savaşı Sanhok’a taşıyoruz ! Oyuncular bir pompalı tüfek ve tabanca ile donatılacak. Herkesin durmadan sıcak bir temas halinde olmasını sağlayacak ! Mermilerin yüze gelmesini isteyenler için,hava yastıkları devreye girecek ve bir kesin nişancı tüfeği veya bir DMR içerecek.
Tüm etkinlik ayrıntıları aşağıdaki gibidir ,

ETKİNLİK PROGRAMI

BAŞLANGIÇLAR: 5 Temmuz 7pm PDT / 6 Temmuz, 4am CEST / 6 Temmuz, 11:00 KST

BİTİŞ: 8 Temmuz 7pm PDT / 9 Temmuz, 4am CEST / 9 Temmuz, 11:00 KST

MEVCUTDURUMLAR

Sanhok’ta on beş kişilik ekip mücadele edecek

NA / EU / AS: TPP  ve FPP KR / JP / SA / SEA / OC: TPP

SAVAŞ MODU HUNTSMEN VE MARKSMEN KURALLARI

Her Maç küçük,statik ve güvenli bir bölge içerisinde gerçekleşecek. Bütün oyuncular bir av tüfeği ( Pompalı ),tabanca, Flash bombası ve bandaj ile doğacak. Droplar her 110 saniye içerisinde düşecek ve DMR’ler,SR’ler ve güçlü öğeler içericek. Bir düşmanı öldürmek takımınıza 3 puan kazandırır vuruşlar ise 1 puan kazandırır. Öldürülmüş oyuncular 30 saniyede yeni kalkacak uçaklar ile yeniden doğacak. 200 puana ilk ulaşan takım kazanır. 15 dakika sonra hiçbir takım 200 puana ulaşamaz ise en çok puanı alan takım kazanacak. Dost ateşi devre dışı.

SPAWN KURALLARI

Bölgelerde araç  ve redzone yoktur. ,

Deathcam yoktur.

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki içerik:

Ücretsiz Steam Kodu ”Please close the doors”

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478