PUBG Mobile Sunucuları Çöktü: Büyük Android ve İOS Bakım Güncellemesi

PUBG MOBİLE:

1. Mobilde Resmî PUBG Deneyimi
100 oyuncunun paraşütle indiği 64 km2’lik adada zafere ulaşmak için verilen amansız mücadele. Her oyuncu kendi silahlarını, araçlarını, malzemelerini bulmalı, görsel olarak zengin, taktiksel olarak da her ihtimale açık, git gide daralan bu savaş alanında rakiplerini saf dışı bırakmalıdır. Adaya inin, gerekli teçhizatları bulun ve hayatta kalmak için varınızı yoğunuzu ortaya koyarak zafere ulaşın!

2. Yüksek Kaliteli Grafikler ve HD Ses
Güçlü Unreal Engine 4 oyun motoru ile dudak uçuklatan detaylı grafikler, gerçekçi oyun efektleri ve yüksek çözünürlüklü Battle Royale haritasının tadını çıkarın. Yüksek kaliteli ses, derin 3B efektler ve 7.1 çevresel ses sistemi ile savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.

3. Gerçekçi Silahlar
Ateşli silahlar, yakın dövüş silahları, patlayıcılardan oluşan ve sürekli gelişen teçhizat yelpazesi. Gerçekçi balistik ve atış mekanikleri ile rakiplerinizi vurun, pataklayın ya da havaya uçurun. Bir de tava vardı değil mi? Tavayı da unutmadık.

4. Tarzını seç ve ilerle
Arabalar, kamyonlar, motosikletler ve teknelerin de içinde bulunduğu çeşitli araçları; rakiplerinizi kovalamak, oyun alanına kadar onlarla yarışmak veya kaçış için kullanın.

5. Arkadaşlarınla Takım Kur
Bu savaşa arkadaşlarınızla birlikte göğüs gerin. Arkadaşlarınızı davet edin, takımınızı kurun. Sesli sohbet ile stratejinizi belirleyin ve rakiplerinizi kıskıvrak yakalayın.

6. Adil Oyun Ortamı
Güçlü hile koruma sistemi, tüm PUBG MOBILE oyuncuları için adil ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaktadır.

  • Dün gece pubg mobile sunucuları çöktü.
  • Popüler olan bu oyun biraz çevrimdışı olacak.Geliştiriciler bunu onayladı.
  • Haberleri Twitter’da yayınlayarak, bir kaç gün için PUBG Mobile sunucularının kapalı olacağı ortaya çıktı.

“Oyuncular, 17 Nisan 00:00 UTC’den başlayarak canlı sunucularımızda planlı bir bakım olacak”. Diye bildirdiler

  • Bu arada ABD’deki PUBG Mobile kullanıcıları bu gece çok daha fazla aksama görecekler.
  • 8 saat boyunca çevrimdışı olabileceği ve bu sayede ağır bir bakım dönemi olduğu doğrulandı
  • İyi haber şu ki, sunucular tahmini sürenin ötesinde çevrimiçi olabilirler; Kötü haber ise, geliştirme ekibinin de daha uzun sürebileceği konusunda uyardı
  • Geliştirme ekibinin çok sayıda yeni hata düzeltmesi gerçekleştirmeyi vaat eden yeni PUBG Mobile güncellemesini dağıtması bekleniyor.
  • PUBG Mobile ayrıca silah kavgalarına, telefon optimizasyonuna ve grafiklerine büyük bir yükseltme sağlamak istiyor
  • En yüksek özellikli aygıtların yanı sıra bir düşman ölüm kamerası özelliği olan oyuncular için yeni daha yüksek ayarlar sunulacak.
  • Diğer değişiklikler arasında yeni alacakaranlık hava durumu efektleri, ek karakter yüzleri, maç geçmişi kaydı, günlük görevler ve yeni araç nitro seçenekleri yer alacaktır.

Bir çok yeni oyun modu da bu oyuna eklenebilecek büyük yamanın bir parçasıdır:

  1. Eğitim modu
  2. Keskin nişancı modu
  3. Yakın çekim modu
  4. Tam zırh modu
  5. Hızlı tempolu modu
  6. Tabanca moduAv tüfeği modu

Ancak, yeni PUBG Mobile güncellemesinin bu bakım sırasında veya sonrasında başlatılması şu anda belirsizdir.

Öyleyse, PUBG Mobil geliştirme ekibinin çok fazla söz vermesiyle bu makaledeki tam yama notlarını yayınlamaya çalışacağız. Bu yeni PUBG kapalı kalma süresinin sadece bu gece PC veya Xbox One’da bakım planlaması olmadan sadece mobil oyuncuları etkileyeceği de unutulmamalıdır.

  • Kerem Altınbaş11 ay önce
  • Çok beğendim işime çok yaradı teşekkürler

Sıradaki içerik:

A Way Out: Satışlar 1 Milyonu Aştı