Fortnite 9.40 güncellemesi çıktı!

Fortnite 9.40

Fortnite 9.40 güncellemesi indirime sunuldu. Peki, bu güncelleme ile Fortnite oyuncularını hangi yeni silah ve eşyalar bekliyor?

Epic Games, Fortnite oyuncularına yeni eşya ve silahlar sunmaya devam ediyor. Epic Games şimdi de Fortnite 9.40 güncellemesini indirime sundu. Bu güncelleme ile oyun taktiksel pompalı tüfek ve çatışma pompalı tüfeği ekleniyor.

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil kullanıcılar için eş zamanlı olarak sunulan Fortnite 9.40 güncellemesi ile gelen yenilikleri biz de sizler için bir araya getirdik. Bakalım bu güncelleme Fortnite oyuncularına neler sunuyor?

Fortnite 9.40 ile gelen yenilikler

Silahlar ve eşyalar

  • Taktiksel Pompalı Tüfek’in Efsanevi ve Destansı çeşitleri geldi.
    • Azami 83/87 hasar verir.
    • Saniyede 1,5 atış yapar.
    • 8 fişek alır.
    • Kafadan vuruş çarpanı 2,25’tir.
    • Yer ganimetlerinde, sandıklarda, mühimmat desteklerinde, ganimet taşıyıcılarda ve otomatlarda bulunabilir.
  • Yarı Otomatik Keskin Nişancı Tüfeği’nin yakınlaştırarak nişan alındığında gösterdiği mesafe azaltıldı.
    • Bu değişikliğin amacı silahın kullanışlılığını ve hissini değiştirerek oynanış kalitesini arttırmaya yardımcı olmaktı.
  • Çatışma Pompalı Tüfeği değişiklikleri
    • Kafadan vuruş çarpanı 1,7’den 1,5’e indirildi.
    • Çatışma Pompalı Tüfeği’nin uzun menzildeki etkisi azaltıldı.
      • Mermi düşüş kavisinin menziliyle ilgili değişiklikler şöyle:
        • 2,44 kare (değişmedi)
        • 4,88 kareden 4,39 kareye.
        • 9,77 kareden 6,84 kareye.
        • 19,53 kareden 11,72 kareye.
    • Hasar düşmesiyle ilgili son değişiklikleri yakından takip etmemizin ardından silahın uzun menzildeki etkisini daha fazla düşürme kararı aldık. Düşerken çizdiği kavis de diğer pompalı tüfeklerinkine daha çok benzeyecek fakat kendine has tarzını koruyacak.
  • Mahzene Kaldırılanlar
    • Susturuculu Sürgülü Keskin Nişancı Tüfeği
      • Destansı ve Efsanevi nadirlikte.
  • Mahzenden Çıkarılanlar
    • Sürgülü Keskin Nişancı Tüfeği
      • Nadir, Destansı ve Efsanevi nadirlikte.

Hata Düzeltmeleri

  • Tambur Pompalı Tüfek’nın çevre hasarındaki hasar düşüşü doğru orana çekildi.
  • Fırlatma Rampası’nın kazmayla parçalanamamasına sebep olan hata giderildi.

Oynanış

  • Bir yığını aşacak sayıda eşya alındığında eşyalar yuvadan taşıyordu ve bu yüzden oyuncunun elindeki eşya düşüyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
    • Bundan sonra oyuncunun elindeki silah yerine yuvadan taşan eşyalar yere düşecek.
  • Oyuncuların çantasında tek kullanımlık bir eşyadan azami sayıda yoksa, oyuncu o eşyadan yerde görüp üzerine yürüdüğünde eşya otomatik olarak çantasındakilere eklenecek.
    • Otomatik yerden alma, bir yuvayı azami yığın sayısına kadar doldurursa taşan eşyalar yere düşecek.
  • Dünyayı Kurtar Kurucu Paketi sahiplerinin dolaplarına yeni bir planör ve toplama aleti eklendi.

Hata Düzeltmeleri

  • Oyuncular mühimmat desteği drone’unu vurduktan sonra drone’dan düşen mühimmat kutuları oyunculara görünmez oluyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
  • Mühimmat desteği drone’ları artık bir yerde uzun bir süre takılınca tamamen hareketsiz kalmayacak.
  • Ayarlar menüsündeki “Hava Aracı Klavye Kontrollerini Ters Çevir” seçeneği “Havalanan Araçların Klavye Kontrollerini Ters Çevir” olacak şekilde değiştirildi; böylece, havada uçan kara araçlarının kontrollerini ters çevireceği daha anlaşılır şekilde ifade edilmiş oldu.
  • Bazı uç durumlarda pompalı tüfeklerde görünen hasar miktarını gösteren sayılarda değerler aşağıya yuvarlanıyordu; bu sorun çözüldü.
  • Artık oyuncular yapı inşa ederken kapı şemaları da tutarlı bir şekilde görselleştirilecek.
  • Oyuncular artık üzerinde durdukları eşyaları daha kolay alabilecek.
  • Ayak kumandaları artık oyuncuların doğru bir şekilde önceki ve sonraki silah arasında geçiş yapmasına izin verecek.
  • Çalılar artık oyuncuların Fondip Bombası ile iyileşmelerine engel olmayacak.
  • Gölge Bombası etkisi altındaki bir oyuncu bir araca bindiğinde, bombanın etkisi bitse dahi oyuncu gölge halinde kalmaya devam ediyordu; bu artık olmayacak.
  • Fondip Bombası artık diğer tek kullanımlık eşyalar gibi çantanın en sağındaki yuvaya alınacak.
  • Pratik Yırtık kullanan oyuncuların planörle anormal derecede yavaş süzülmesine sebep olan sorun çözüldü.
  • Süre çubuğu olan tek kullanımlık eşyalar (Kalkan İksiri, İlkyardım Çantası vb.) artık Çelik Halat kullanırken de tutarlı bir şekilde kullanılabilecek.
  • Gölge Bombalarının belirli açılarda duvardan zıplamaya izin vermemesine sebep olan nadir bir sorun çözüldü.
  • Gölge Bombası kullandıktan sonra oyuncular duvardan duvara zıplama hareketini mısır tarlalarında yapabiliyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
  • Gölge Bombası kullandıktan sonra oyuncular duvardan duvara zıplama hareketini Hava Halkalarında yapabiliyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
  • 4, 67, 70 ve 89 numaralı Fortbyte’ları veren çemberler, oyuncular doğru kozmetikleri giydikleri halde görünmüyordu; bu sorun çözüldü.
  • Oyuncuların Derin Dab ifadesini kendi avantajına kullanmasını engellemek amacıyla ifadeyi kullandıktan hemen sonra ateş etmenizi engelleyen bir gecikme süresi eklendi.
  • Kalkanlara gelen hasar sonucu oluşan görsel efektler olması gerekenden daha büyük görünüyor ve oyuncuların görüşünü engelliyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
  • Ayak Kumandası desteğiyle ilgili iyileştirmeler yapıldı:
    • Ölü alan ve maksimum baskı noktalarını kullanacak şekilde değiştirildi.
    • Dört Teker için daha iyi araç kontrolleri eklendi.

Fortnite 9.40

  • Fortnite v9.41 İçerik Güncellemesi Çıktı | OyunPixel.Com1 sene önce
  • […] Fortnite 9.40 güncellemesi çıktı! […]

  • Yeni Marvel filmlerinin tarihleri! | Oyun Pixel – Güncel Oyun Dünyası1 sene önce
  • […] Fortnite 9.40 güncellemesi çıktı! […]

  • iOS 13 Beta 4 yayınlandı! | Oyun Pixel – Güncel Oyun Dünyası1 sene önce
  • […] Fortnite 9.40 güncellemesi çıktı! […]

  • PlayStation Store'dan en çok indirilen oyunlar! – Haziran 20191 sene önce
  • […] Fortnite 9.40 güncellemesi çıktı! […]

Sıradaki içerik:

Online Eğlencenin Adresi Oyunlar 1