Facebook kalıcı olarak hesap silme

Facebook kalıcı olarak hesap nasıl silinir?

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmesini ve bir daha açılmamasını isteyenlerin, hesabı kapatmak için dondurmak yerine hesaplarını kalıcı olarak silmeleri gerekiyor. Hesabı kalıcı olarak silmeden önce gelin sizlere ne yapmanız gerektiğini anlatalım.

Hesabı kapatmadan önce Facebook sayfanız veya Guruplarınız var ise hesapla birlikte Guruplarınız ve Sayfanızda silinecektir. Hesabı silmek istediğiniz zaman 14 gün beklemek zorundasınız 14 gün beklemeden silmek istiyorsanız maalesef bu mümkün değil!

Facebook kalıcı olarak hesap nasıl silinir?

Facebook Hesap Silme Hakkında Bilgiler

Hatırlarmak isteriz ki silinen hesaplar tekrardan açılamıyor. Bu sebepden dolayı hesabınızı silmeden önce iki kere düşünün.

Facebook hesabını sildiğinde mesajlarınla birlikte Messenger‘ın da silineceğini aklında bulundur.

Facebook hesabını silmeden önce Fotoğrafların,Gönderilerinin var ise hesabı silmeden önce bilgileririn kopyasını indirebilirsin.

Hesabınızı sildiğinizde diğer insanlar profilinizi hiçbir şekilde göremeyecek. Hesabınıza bağlı durum güncellemeleri,fotoğraflar,videolar yedek bir sistemde tutulduğu için tüm verilerin ortadan kalkması için 90 güne kadar bekemeniz gerekebilir. Bu süre 14 gün hesap silme işleminizden ayrı olarak ilerler.

Facebook kalıcı hesap silme işlemi nasıl yapılır

Facebok hesabınızı silmeden önce, hesabınızdaki uygulamaları da kaldırmanız gerekiyor.

Facebook Uygulama ayarlarına https://www.facebook.com/settings?tab=applications bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Karşınıza gelen sayfadan tüm uygulamaların yanlarındaki kutucukları işaretleyip kaldır diyoruz. Bunu yapmadığınız taktirde Facebook hesabınız kapanmıyor. Çünkü, Facebook 2 haftalık hesap silme süresince hiçbir hareketlilik bulunmamasını istiyor.

Facebook kalıcı olarak hesap nasıl silinir?

Uygulamaları kaldırdıktan sonra ”Hesabımı sil” butonuna tıklamanız gerekiyor.

Facebook hesap silme bağlantısı https://www.facebook.com/help/delete_account bu linktedir.

Açılan pencereden Messenger hesabınızı dondurabilirsiniz. Hesabınızdaki fotoğraf,gönderi veya başka içeriklerinizin kopyasını da indirebilirsiniz.

”Hesabı Sil” dedikten sonra son olarak açılacak sayfaya şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz gerekecek.

Facebook hesap silme işleminden sonra hesabınıza tekrardan girmemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde hesap silme işleminiz sıfırlanabilir.

Detaylı anlattığımız Oyun Pixel YouTube kanalındaki videomuzu izleyebilirsin.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki içerik:

iPhone’da zil sesi nasıl değiştirilir?

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478