Cyberpunk 2077’nin 2018 grafikleri

Cyberpunk 2077 Grafik

Cyberpunk 2077 yayınlanan son videoları ile birlikte gündeme oturmayı başarmış bulunmaktadır. Brain Dance sekansı başta olmak üzere Cyberpunk 2077 dünyasının önemli anları ile karşılaştık.

Cyberpunk 2077 Nasıl olacak? Cyberpunk 2077 hikayesi nasıl? Cyberpunk 2077 karakter özellikleri nedir? 

Cyberpunk 2077 2018 yılında yayınlanan oynanış videosu ile geçen günlerde yayınlanan görüntüleri arasında büyük bir fark var.

Cyberpunk 2077 grafik
Cyberpunk 2077 her ne kadar Night City merkezinde ilerlese bile oyun hikaye konusuna bağlı olarak farklı mekanlar farklı sanal dünyalar da görebileceğiz. Oyunun merkezinde konumlandırılan ve daha birçok tanıtım videosunda ise farklı bölgelerine ışık tutulan Night City, genel olarak 6 bölgeden oluşturuluyor. Büyük bir şirketlerin merkezinin bulunduğu City Center ( şehir merkezi) dışında daha çok asyalıların yer aldığı Watson, zengin japon ailelerinin yer aldığı Westbrook, ufak çetelerin mesken tuttuğu çete, latin kökenlilerin yaşadığı Heywood, gecekondu mahalleleri ve çeteleriyle ünlü olan Cyberpunk 2077  ayrıca Santa Domingo, şehrindeki bölgeler olarak bizler için öne sürülecektir.

Kendi karakterimizi de özelleştirebileceğimiz oyunda mekanik becerisi güçlü ve silahlar konusunda deneyimli bilgisayar korsanı V karakterini gözünden oyunu yöneteceğiz. Birinci şahıs kamerasından oynanan yapımda ayrıca boynumuzda Keanu Reeves‘in canlandırdığı Johnny Silverhand‘ı hologram olarak görmemizi sağlayan çip olacak. Oyunda en çok konuşulan karakterlerden biri olan Silverhand, bir nevi bize yol gösterecek olan da denilebilir.

Cyberpunk 2077 Karakter özellikleri

Ayrıca Cyberpunk‘ ta karakterinizin cinsel organını kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Cyberpunk 2077 oyununda cinsel içerik olacağı zaten biliniyordu. ancak sonunda NSFW‘nun oyunu nasıl belitreceğine dair detaylar ortaya çıktı. Derecelendirme kurumuna göre Cyberpunk 2077, oyunculara diğer ana karakterlerle cinsel aktivite gerçekleştirme imkanı verecek. Ayrıca cinsel içerikli sahnelerin birinci şahıs bakıç açısı ile oynanacağı belirtildi.

Oyunda alkol, uyuşturucu tüketimi ve kötü söz kullanımı da bulunmaktadır. Tüm bunlar göz önüne alındığında oyunun bazı yetişkinler için bile uygunsuz olabilecek şekilde olduğunu söyleyebiliriz.

En Çok Oynanan Playstation 5 Oyunları