Call of Duty Warzone: Sıkça Sorulan Sorular

Call of Duty: Warzone nedir? Nasıl indirilir? Nasıl oynanır? Nasıl zafere ulaşılır? Ekranda gördüğümüz şeyler nedir? Sistem gereksinimleri nelerdir?

Call of Duty Warzone oyuncuları için hazırladığımız Sıkça Sorulan Sorular makalemizde önemli olan bir çok soruyu cevapladık!

İyi oyunlar…

  • Warzone nedir?

Call of Duty: Modern Warfare (2019)’in alt yapısını kullanan Call of Duty: Warzone, oynaması ücretsiz bir battle royale FPS oyunudur.

  • Warzone’u nasıl oynayabilirim?

Eğer Call of Duty: Modern Warfare sahibiyseniz, güncellemeyi yaptıktan sonra ana menüde yer alan, Multiplayer ve Co-Op sekmeleri arasındaki Warzone sekmesine tıklayarak oyuna erişebilirsiniz.

  • Warzone hangi platformlar için mevcut?

Şuan için sadece PC, PS4 ve Xbox One platformlarında mevcut.

  • Warzone’u Xbox One’da online oynamak için Xbox Live Gold gerekiyor mu?

Evet.

  • Warzone’u PS4’te online oynamak için PS Plus gerekiyor mu?

Hayır.

  • Warzone’un PC için minimum sistem gereksinimleri nedir?

NVIDIA GTX 670 / GTX 1650 veya AMD Radeon HD 7950 ekran kartları, 8 GB RAM, Intel Core i3-4340 ya da AMD FX-6300 işlemci, DirectX 12 ile uyumlu Windows 7 (SP1) 64-bit ya da Windows 10 64-bit, sürekli internet bağlantısı ve 175 GB hard disk alanı

  • Warzone’u PC’de kontrolcü ile oynayabilir miyim?

Evet oynayabilirsiniz.

  • Warzone’u konsollarda klavye ve fare ile oynayabilir miyim?

Evet oynayabilirsiniz.

  • Warzone cross-platform destekliyor mu?

Evet, Warzone’u cross-platform desteği sayesinde cross-play ve cross-save destekleriyle oynayabilirsiniz.

  • Cross-play ve cross-save kapatılabilir mi?

Cross-play’i kapatabilirsiniz.

  • Loot nedir?

Warzone sahasına indiğinizde, yerden toplayabildiğiniz para, silah, ekipman, zırh ve benzeri toplanabilir her şeye loot denir.

  • Plunder modunu nasıl oynarım?

Tıpkı Battle Royale modları gibi, ana ekrandaki Playlist’ten Plunder’ı seçip oynayabilirsiniz.

  • Buy Stations nedir?

Satın alma istasyonlarıdır.

  • Loadout ve Loadout Drop’lar nedir?

Oyuna başlamadan önce, önceden belirlediğiniz ekipman düzenine loadout denir.

  • Warzone’da hangi tür silahlar mevcut?

Warzone’da üç farklı silah türü mevcut: birincil silahlar, ikincil silahlar ve özel silahlar

  • Haritada dolaşmanın en iyi yolu nedir?

Haritanın bölgesinden bölgesine değişir.

  • Blueprints nedir?

Blueprint’leri silahların şemaları olarak düşünebilirsiniz.

  • Sadece solo (tek başıma) oynayabilir miyim?

Evet oynayabilirsiniz.

  • Tek başıma maç aramaya başlayıp başkalarıyla bir takım olabilir miyim?

Evet oynayabilirsiniz.

  • Öldükten sonra dirilme var mı? Varsa nasıl?

Evet var.

  • Harita ne kadar büyük?

Call of Duty tarihinin en büyük haritası!

  • Warzone’u oynamak için Modern Warfare gerekiyor mu?

Hayır gerekmiyor.

  • Modern Warfare’ı satın almak, satın almayanlara karşı bir üstünlük kuruyor mu?

Hayır.

  • Battle Pass System nedir?

İçinde 100 farklı seviye bulunan battle pass sistemi.

  • Warzone’u oynamak için Battle Pass’e ihtiyacım var mı?

Hayır.

  • Modern Warfare ve Warzone’un Battle Pass sistemleri aynı mı?

Evet.

  • Battle Pass’i daha sonra alırsam, önceden açtığım seviyelerin ödüllerini alabilir miyim?

Sezon bitmediği sürece sorun yok.

  • Mağazadaki eşyaları satın almadan önce görebilir miyim?

Evet.

Watch Dogs 1-2 Sistem Gereksinimleri