Apex Legends İndir Pc !

Apex Legends indir pc, Titanfall oyunları ile tanımış olduğumuz Respawn Entertainment firması tarafından yapılan ve son zamanların en popüler oyun türü olan Battle Royale tarzında üretilmiş bir oyundur. Apex Legends sistem gereksinimleri, Apex Legends nasıl oynanır yazımız da sizler için yazımızda detaylı bir şekilde anlatıldı.

Apex Legends Nedir ?

Apex Legends çok oyunculu veya tek oyunculu şekilde oynayabileceğiniz, tamamen online battle royale türünde bir oyundur. Oyun için internet bağlantınızın aktif olması gerekmektedir. Apex Legends’in Titanfall evreninde gerçekleşen efsanevi ve özel üretilen karakterleri ile savaşarak ün kazanabilirsiniz. Sürekli büyüyen ve geliştirilen karakterler ile istediğiniz gibi savaşabilirsiniz.

Özel takımınızı kurun ekibinizi görevlendirin ve diğer oyuncular ile beraber hareket etmeye dikkat edin. Farklı zırh çeşitleri, silahlar toplayıp ekipmanları karakterinize özgü bir şekilde düzenleyip çoğaltın. Savaş meydanına geldiğinizde ise gücünüzü gösterin ve savaşa hazır durumda olun.

Apex Legends Karakter özellikleri için diğer haberimizi inceleyebilirsiniz.

Apex Legends Nasıl Oynanır ?

Bir çoğumuzun merak ettiği soru ise Apex Legends nasıl oynanır sorusudur bunun cevabını şu şekilde verebiliriz.
İlk olarak sizlere vereceğimiz Origin linkini bilgisayarınıza indirin. Dosya indikten sonra aktif olan antivirüs programınızı devre dışı durumuna getirip setup.exe’yi yönetici olarak çalıştırın ve Apex Legends’in kurulumunu tamamlayın. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra masaüstünde beliren Apex Legends simgesini yönetici olarak çalıştırın ve gerekli apex legends güncelleme kontrollerini sağlayın. Oyun açıldıktan sonra oyunu oynamaya hazır hale geleceksiniz.

Apex Legends Sistem Gereksinimleri

Minimum sistemleri

  • OS: 64-bit Windows 10
  • CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
  • RAM: 6GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7700
  • GPU RAM: 1 GB
  • HARD DRIVE: Minimum 30 GB Boş Alan

Önerilen sistem gereksinimleri

  • OS: 64-bit Windows 10
  • CPU: Intel i5 3570K or equivalent
  • RAM: 8GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
  • GPU RAM: 8GB
  • HARD DRIVE: Minimum 30 GB Boş Alan

Apex Legends Yeni Modlar

Oyun içerisinde gelişen özel olayların yanı sıra, Respawn, Apex için geleneksel bir takım,ölüm maçı modu gibi bir durum ile başlarsa ne olur ? tabi ki oyunun yalnızca özel bir battle royale deneyimi olmadığı, fakat atış mekanikleri,bayrak yakalama veya nokta modlarını da kontrol etme durumunda gösterilmeyi hak edecek kadar iyi olduğu durumuna gelir.

Apex Legends İndir PC lnk.news/2jkXz linkine tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

Oyun Tanıtım Videosu

Google Chrome Yeni Sekme Özelliği